Úgy gondolom, minden nő életében van olyan időszak, mikor nem érzi jól magát a saját bőrében. Belenéz a tükörbe és egy fáradt, gondterhelt arcot lát, melytől megijed és legszívesebben kifutna a világból. De nem teheti, hiszen ott van a sok megoldandó feladat: helyt kell állni a munkahelyen, otthon a házimunkában, és ha vannak gyerekek, akkor még rájuk is mosolyogni kell.

Itt van az a pont, amikor érdemes ezt az ördögi kört megszakítani az én idő beiktatásával, feltöltődni egy kis önbizalom erősítővel, hogy aztán ismét belevághass a végtelennek tűnő feladatok soraiba. Édesanya és feleségként tudom, nagyon nehéz rászánni magadat, hogy félretedd egy kis időre a teendőidet. De hidd el, sokkal többet nyersz ezzel a pár óra kényeztetéssel, mint gondolnád.
Tedd félre az előítéleteidet, a beléd nevelt “légy tekintettel másokra” viselkedést, és néha tégy olyan dolgokat, amik jó érzéssel töltenek el. A magadra szánt idő hatalmas ajándék nemcsak neked, de környezetednek is. Legyen az egy barátnős beszélgetés, egy bekuckózás egy jó könyvvel, egy masszázs vagy bármi, ami plusz energiát és önbizalmat ad.

én idő

Egy jó masszázs a leggyorsabb módja a feltöltődésnek. Megfelelő illóolajokkal nem csak a fizikai, de a hangulati állapotodon is gyorsan javítanak. Az illóolajok jótékony hatását pedig otthon is tovább erősítheted, ha a megfelelő olajat párologtatóba cseppegteted. Aromaterápiás masszázsokról és az illóolajok jótékony hatásáról Guth Krisztától az Aromasanté-ban kaphatsz bővebb információt.

én idő

Egy másik nagyon jó módja, hogy önbizalommal töltsd fel magad, ha eljössz hozzám egy smink tanácsadásra. Sokan panaszkodtok nálam, miután egy megfelelő sminkkel kiemeltük szépségetek, hogy ez nektek nem megy. Pedig a mindennapokban használt, szolid nappali smink lépéseinek elsajátítása nem ördöngőség. Szerintem ez az egyik legjobb módja, amivel az én idő eltölthető, és a végeredmény sokáig élvezhető. Jelentkezz be hozzám, és töltsük el együtt a te én idődet, hogy egy adag önbizalom bombával, megszépülve térj vissza a családodhoz, szeretteidhez!